Botenmarkt Friesland - Specialist in (tender)sloepen, rubberboten, vis- en consoleboten

Verhuurbedrijven

×
Verhuurbedrijven

Botenmarkt Friesland

Verhuurbedrijven

Wanneer u regelmatig uw boten aan uw klanten verhuurt, is het van belang dat u een goede partner heeft die u niet alleen kan voorzien van mooie en hoogkwalitatieve boten, maar die ook het onderhoud en de reparaties kan uitvoeren. Botenmarkt Friesland heeft een zeer uitgebreid assortiment aan boten van merken zoals Beauty en Sea-Finder. Wij zijn dé specialist op het gebied van het opbouwen en verkopen van exclusieve boten. U kunt bij ons tevens terecht voor het onderhoud en reparaties aan zowel uw boten als buitenmotoren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

de scherpste prijs van nederland

Botenmarkt Friesland

De scherpste prijs van Nederland

Als verhuurbedrijf wilt u de beste kwaliteit en service voor de scherpste prijs. Botenmarkt Friesland is voor u de aangewezen partner die voor u tegen een speciaal tarief hoogkwalitatieve boten in grote aantallen kan leveren. Hoe meer boten u afneemt, des te aantrekkelijker het voor u wordt, terwijl u ook kunt genieten van snelle en goede service wanneer onderhoud en reparaties aan uw vloot moeten plaatsvinden. U kunt op ons rekenen terwijl u geniet van de laagste prijs in Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Klantbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

Bart v Doorn
Bart v Doorn
2023-06-02
Top service, deskundig nette verkoper, komt afspraken na, gewoon top
André A. Buwalda
André A. Buwalda
2023-04-22
Dealer van oa de Beauty sloepen.
Daryl Baars
Daryl Baars
2022-12-20
Botenmarkt Friesland heeft een uitzonderlijk goede service. In lange tijd deze service niet meer ervaren bij een bedrijf. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Enkele woorden waar ik aan moet denken. Voor mij persoonlijk is het traject naar iets toe van invloed op het plezier wat ik later met iets heb. De koop van mijn prachtige tender sloep is hier zeker deel van het totale plezier. Stefan en team, hartelijk dank.
Thijs Blatter
Thijs Blatter
2022-09-16
Een No Nonsense bedrijf met prima producten en afspraken die worden nagekomen.
Klaas van 't hoff
Klaas van 't hoff
2022-07-13
Nette sloepen voor normale prijs.
Peter van Putten
Peter van Putten
2022-06-23
Hier een tweedehands boot gekocht. Service was van top kwaliteit net als de communicatie! Verder geen problemen ondervonden en nu erg tevreden met de boot. Ik zou iedereen aan raden zaken met dit bedrijf te doen!
Anneke Weening
Anneke Weening
2022-05-23
We hebben een Tender beauty 540 gekocht bij “Botenmarkt Friesland” deze is zeer goed afgeleverd, goede communicatie en prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij zijn zeer tevreden.👍