Botenmarkt Friesland - Specialist in (tender)sloepen, rubberboten, vis- en consoleboten

Financiering

×
Financiering boot

Botenmarkt Friesland

Financiering boot

Niet genoeg kapitaal of wilt u uw kapitaal liever voor andere doeleinden gebruiken dan is financieren van uw boot bij ons ook mogelijk. Wij werken samen met Afic financieringen en verzekeringen. Deze partij bied de mogelijkheid om voor u de boot te financieren. Klik op de knop hieronder om naar de website van Afic te gaan. Hier vind u meer informatie en kunt u meteen kijken naar de maandlasten.

Financiering boot

Onze showroom Beauty

Bezoek onze showroom

Onze boten

Botenmarkt Friesland heeft een passie voor de watersport en wij zijn dan ook een specialist in (tender)sloepen, rubberboten, vis- en consoleboten. Onze Beauty, Sea-Finder en Pura Vida boten worden allemaal in Nederland geproduceerd en met de grootste zorg opgebouwd. Compleet afgestemd op uw wensen en eisen. Wij verkopen zowel hoogkwalitatieve nieuwe als gebruikte boten. Op de website vindt u het uitgebreide aanbod. U bent ook van harte welkom om in onze showroom in Franeker ons aanbod te bekijken. Er is ook alle gelegenheid om de mogelijkheden te bespreken en wij geven u graag een rondleiding door onze werkplaats. U kunt met eigen ogen zien hoe deskundig wij te werk gaan.

Onze boten

Klantbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

Bart v Doorn
Bart v Doorn
2023-06-02
Top service, deskundig nette verkoper, komt afspraken na, gewoon top
André A. Buwalda
André A. Buwalda
2023-04-22
Dealer van oa de Beauty sloepen.
Daryl Baars
Daryl Baars
2022-12-20
Botenmarkt Friesland heeft een uitzonderlijk goede service. In lange tijd deze service niet meer ervaren bij een bedrijf. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Enkele woorden waar ik aan moet denken. Voor mij persoonlijk is het traject naar iets toe van invloed op het plezier wat ik later met iets heb. De koop van mijn prachtige tender sloep is hier zeker deel van het totale plezier. Stefan en team, hartelijk dank.
Thijs Blatter
Thijs Blatter
2022-09-16
Een No Nonsense bedrijf met prima producten en afspraken die worden nagekomen.
Klaas van 't hoff
Klaas van 't hoff
2022-07-13
Nette sloepen voor normale prijs.
Peter van Putten
Peter van Putten
2022-06-23
Hier een tweedehands boot gekocht. Service was van top kwaliteit net als de communicatie! Verder geen problemen ondervonden en nu erg tevreden met de boot. Ik zou iedereen aan raden zaken met dit bedrijf te doen!
Anneke Weening
Anneke Weening
2022-05-23
We hebben een Tender beauty 540 gekocht bij “Botenmarkt Friesland” deze is zeer goed afgeleverd, goede communicatie en prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij zijn zeer tevreden.👍