Botenmarkt Friesland - Specialist in (tender)sloepen, rubberboten, vis- en consoleboten

Tohatsu buitenboordmotor

×
Sea-Finder 435 + 20 PK Tohatsu

Botenmarkt Friesland

Tohatsu buitenboordmotor

Botenmarkt Friesland is dé specialist op het gebied van buitenboordmotoren. Wij bieden hoogkwalitatieve buitenboordmotoren aan van verschillende merken. Daaronder het hoogkwalitatieve merk Tohatsu. Tohatsu buitenboordmotor is op dit moment de beste die u kunt kopen gezien de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij kunnen uw buitenboordmotoren monteren en onderhouden, zodat u altijd met een goede buitenboordmotor kunt varen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Franeker. Daar kunt u met eigen ogen zien welke mogelijkheden wij aanbieden en hoe wij in onze werkplaats buitenboordmotoren monteren, onderhouden en repareren.

Neem contact op

Beauty 540 Tender met 9.8 PK Tohatsu

Officiele dealer Tohatsu

Hoogkwalitatieve buitenboordmotoren van Tohatsu

Tohatsu is een bekend merk van hoogkwalitatieve buitenboordmotoren. Die ook voor een zeer aantrekkelijke prijs worden geleverd. Zo geniet u niet alleen van een kwalitatief uitstekende buitenboordmotor, maar ook van een zeer scherpe prijs. De buitenboordmotoren van Tohatsu hebben een mooi design terwijl u gebruikt kunt maken van de 5 jaar garantie die de fabrikant op haar motoren geeft. Uiteraard heeft u bij Botenmarkt Friesland keuze uit verschillende modellen met ook uiteenlopend vermogen. Terwijl wij ook andere merken aanbieden, zoals de elektromotoren van ePropulsion. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Klantbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

Bart v Doorn
Bart v Doorn
2023-06-02
Top service, deskundig nette verkoper, komt afspraken na, gewoon top
André A. Buwalda
André A. Buwalda
2023-04-22
Dealer van oa de Beauty sloepen.
Daryl Baars
Daryl Baars
2022-12-20
Botenmarkt Friesland heeft een uitzonderlijk goede service. In lange tijd deze service niet meer ervaren bij een bedrijf. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Enkele woorden waar ik aan moet denken. Voor mij persoonlijk is het traject naar iets toe van invloed op het plezier wat ik later met iets heb. De koop van mijn prachtige tender sloep is hier zeker deel van het totale plezier. Stefan en team, hartelijk dank.
Thijs Blatter
Thijs Blatter
2022-09-16
Een No Nonsense bedrijf met prima producten en afspraken die worden nagekomen.
Klaas van 't hoff
Klaas van 't hoff
2022-07-13
Nette sloepen voor normale prijs.
Peter van Putten
Peter van Putten
2022-06-23
Hier een tweedehands boot gekocht. Service was van top kwaliteit net als de communicatie! Verder geen problemen ondervonden en nu erg tevreden met de boot. Ik zou iedereen aan raden zaken met dit bedrijf te doen!
Anneke Weening
Anneke Weening
2022-05-23
We hebben een Tender beauty 540 gekocht bij “Botenmarkt Friesland” deze is zeer goed afgeleverd, goede communicatie en prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij zijn zeer tevreden.👍