Botenmarkt Friesland - Specialist in (tender)sloepen, rubberboten, vis- en consoleboten

Botenmarkt Friesland

×
Een echt familiebedrijf friesland

Botenmarkt Friesland

Een écht familiebedrijf

Botenmarkt Friesland bestaat meer dan 25 jaar en wij hebben een passie voor de watersport. De kennis die wij hebben is in al die jaren overgedragen van vader op zoon. Wij hebben de expertise om u van goed advies te kunnen voorzien. Zodat u straks kunt genieten van een hoogkwalitatieve boot die ook helemaal op uw wensen en eisen is afgestemd. Ons doel is dat u de Nederlandse wateren kunt verkennen met een boot die helemaal naar wens is en waar u ook jarenlang plezier van heeft.

Afspraak maken

Onze werkplaats en showroom

Botenmarkt Friesland

Onze showroom en werkplaats

Op onze website vindt u meer informatie over Botenmarkt Friesland en ons aanbod. Ook bent u van harte welkom om onze showroom en werkplaats in Franeker te bezoeken. Wij geven u graag een rondleiding. U kunt dan met eigen ogen ons aanbod zien en hoe wij deskundig te werk gaan. De hoogkwalitatieve boten worden met de grootste zorg en deskundigheid opgebouwd. Er is ook alle gelegenheid om de mogelijkheden te bespreken. Zodat wij u een gepast voorstel op maat kunnen doen toekomen.

Afspraak maken

Klantbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

Bart v Doorn
Bart v Doorn
2023-06-02
Top service, deskundig nette verkoper, komt afspraken na, gewoon top
André A. Buwalda
André A. Buwalda
2023-04-22
Dealer van oa de Beauty sloepen.
Daryl Baars
Daryl Baars
2022-12-20
Botenmarkt Friesland heeft een uitzonderlijk goede service. In lange tijd deze service niet meer ervaren bij een bedrijf. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Enkele woorden waar ik aan moet denken. Voor mij persoonlijk is het traject naar iets toe van invloed op het plezier wat ik later met iets heb. De koop van mijn prachtige tender sloep is hier zeker deel van het totale plezier. Stefan en team, hartelijk dank.
Thijs Blatter
Thijs Blatter
2022-09-16
Een No Nonsense bedrijf met prima producten en afspraken die worden nagekomen.
Klaas van 't hoff
Klaas van 't hoff
2022-07-13
Nette sloepen voor normale prijs.
Peter van Putten
Peter van Putten
2022-06-23
Hier een tweedehands boot gekocht. Service was van top kwaliteit net als de communicatie! Verder geen problemen ondervonden en nu erg tevreden met de boot. Ik zou iedereen aan raden zaken met dit bedrijf te doen!
Anneke Weening
Anneke Weening
2022-05-23
We hebben een Tender beauty 540 gekocht bij “Botenmarkt Friesland” deze is zeer goed afgeleverd, goede communicatie en prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij zijn zeer tevreden.👍