Botenmarkt Friesland - Specialist in (tender)sloepen, rubberboten, vis- en consoleboten

Onze boten

×

Botenmarkt Friesland

Maak een keuze

Sea-Finder 435 + 20 PK Tohatsu

Onze boten

Nieuwe en gebruikte boten

Botenmarkt Friesland biedt zowel nieuwe als gebruikte boten aan, en dat alles tegen de scherpste prijs. Uw nieuwe Beauty, Sea Finder of Puravida boot wordt helemaal naar wens opgebouwd en u heeft enorm veel mogelijkheden om uw boot aan te kleden. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan accessoires en toebehoren waar u uit kunt kiezen wanneer u bij ons een nieuwe boot aanschaft. Van een 12V-aansluiting tot aan een luxueuze tafel en van RVS handvatten tot aan trap- en kuipverlichting. De gebruikte boten worden vakkundig nagekeken en als nieuw te water gelaten. Op deze manier kunt u nog jaren plezier hebben van uw boot.

Maak een afspraak

Op maat samenstellen

Botenmarkt Friesland

Op maat samen te stellen

Wanneer u een nieuwe boot aanschaft koopt u een relatief kaal product met het bijkomstig voordeel dat u de boot kunt laten samenstellen zoals u die voor ogen heeft. U heeft legio mogelijkheden om de boot naar wens te laten samen stellen voor uw tochten over de Nederlandse wateren. Denk bijvoorbeeld aan een goede verlichting in zowel de kuip als de trap maar ook een luxueuze tafel of een flexiteak vloer in dezelfde gewenste kleur. Zo zijn er nog tientallen mogelijkheden om uw boot helemaal naar wens in te richten. In onze showroom in Franeker bent u van harte welkom om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken zodat wij u een gepast voorstel op maat kunnen doen.

Maak een afspraak

Botenmarktfriesland

Dé bescherming voor uw boot

Cabriokappen, afdekzeilen en winterkleden zijn onmisbare accessoires voor uw boot; ze bieden bescherming tegen invloeden van buitenaf. Een aantal voordelen van een cabriokap, afdekzeil of winterkleed zijn het verlengen van de levensduur van de boot, het minimaliseren van onderhoud, het behouden van het interieur, het optimaliseren van de veiligheid en het bevorderen van waardebehoud. Deze investering zorgt voor goede bescherming en een verbeterde vaarervaring, ongeacht het seizoen. Onze vaste zeilmaker staat bekend om vakmanschap en maatwerk. Elk product wordt zorgvuldig gemaakt om optimale bescherming te bieden, waarbij bij een cabriokap ook een esthetisch element kan worden toegevoegd. Bent u geïnteresseerd in een cabriokap, afdekzeil en/of winterkleed? Neem dan vrijblijvend contact op, en we zullen de mogelijkheden met u bespreken.

Neem contact op

Derde generatie bootbouwers

Botenmarkt Friesland bestaat al meer dan 25 jaar en wij hebben sinds de oprichting liefde voor de watersport.

goedkope sloep kopen

Botenmarktfriesland showroom

Botenmarkt Friesland

Onze showroom

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Franeker, Friesland te bezoeken. Hier vindt u een breed aanbod van de verschillende soorten boten die u bij ons kunt bestellen, waaronder nieuwe exemplaren van Sea Finder, Beauty en Puravida. Ook knappen wij gebruikte exemplaren op en voorzien ze van alle luxe die u wenst. Wij geven u graag een rondleiding door onze showroom en de aangrenzende werkplaats waar u met eigen ogen kunt zien hoe vakkundig wij te werk gaan. Uiteraard is er ook alle ruimte om de mogelijkheden te bespreken wanneer u van plan bent om een boot aan te schaffen. U krijgt bij ons namelijk persoonlijke aandacht, zodat u straks met een boot die op uw wensen en eisen is afgestemd gaat varen.

Onze showroom

Klantbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

Bart v Doorn
Bart v Doorn
2023-06-02
Top service, deskundig nette verkoper, komt afspraken na, gewoon top
André A. Buwalda
André A. Buwalda
2023-04-22
Dealer van oa de Beauty sloepen.
Daryl Baars
Daryl Baars
2022-12-20
Botenmarkt Friesland heeft een uitzonderlijk goede service. In lange tijd deze service niet meer ervaren bij een bedrijf. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Enkele woorden waar ik aan moet denken. Voor mij persoonlijk is het traject naar iets toe van invloed op het plezier wat ik later met iets heb. De koop van mijn prachtige tender sloep is hier zeker deel van het totale plezier. Stefan en team, hartelijk dank.
Thijs Blatter
Thijs Blatter
2022-09-16
Een No Nonsense bedrijf met prima producten en afspraken die worden nagekomen.
Klaas van 't hoff
Klaas van 't hoff
2022-07-13
Nette sloepen voor normale prijs.
Peter van Putten
Peter van Putten
2022-06-23
Hier een tweedehands boot gekocht. Service was van top kwaliteit net als de communicatie! Verder geen problemen ondervonden en nu erg tevreden met de boot. Ik zou iedereen aan raden zaken met dit bedrijf te doen!
Anneke Weening
Anneke Weening
2022-05-23
We hebben een Tender beauty 540 gekocht bij “Botenmarkt Friesland” deze is zeer goed afgeleverd, goede communicatie en prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij zijn zeer tevreden.👍