Botenmarkt Friesland - Specialist in (tender)sloepen, rubberboten, vis- en consoleboten

Botenmarkt Friesland

Tender sloep kopen

Botenmarkt Friesland heeft een passie voor boten en wij zijn dan ook een specialist in rubberboten, vis- en consoleboten. En uiteraard bent u ook voor uw nieuwe tender sloep bij ons aan het juiste adres. De Beauty, Sea-Finder en Pura Vida boten die wij aanbieden worden allemaal in Nederland geproduceerd en met de grootste zorg opgebouwd. En dat ook nog eens voor de scherpste prijs die u kunt vinden. Ons doel is dat u jarenlang kunt genieten van een mooie, hoogkwalitatieve en gebruiksvriendelijke boot die helemaal op uw wensen en eisen is afgestemd.

Onze boten Onze boottrailers
×

Botenmarkt Friesland

Maak een keuze

Nieuw en gebruikte boten

Onze boten

Nieuwe en gebruikte tender sloepen

Botenmarkt Friesland biedt zowel nieuwe als gebruikte tender sloepen aan en dat alles tegen de scherpste prijs in Nederland. Uw nieuwe Beauty, Sea-Finder of Pura Vida boot wordt helemaal naar wens opgebouwd en u heeft enorm veel mogelijkheden om uw boot samen te stellen zoals u dat voor ogen heeft. Wij hebben enorm veel mogelijkheden in hoogkwalitatieve accessoires en toebehoren die u kunt kiezen wanneer u bij ons een nieuwe tender sloep aanschaft. Van een 12V aansluiting tot aan vlaggenstok met houder en vlag en van RVS handvatten tot aan een volledige geluidsinstallatie. De gebruikte boten die wij aanbieden worden eveneens vakkundig opgeknapt en voorzien van de luxueuze die u wenst. Zodat de tender sloep weer jarenlang dienst kan doen.

Onze boten

Een sloep die aan al uw wensen voldoet

Nieuwe boot kopen

De tender sloepen die u voor ogen heeft

Wanneer u een nieuwe tender sloep koopt heeft u enorm veel mogelijkheden om de boot op te laten bouwen zoals u de tender sloep voor ogen heeft. Er zijn legio mogelijkheden om de boot gereed te maken voor uw eerste tocht over de Nederlandse wateren. Dan kunt u denken aan bijvoorbeeld een goede verlichting in zowel de kuip als de trap, een vlaggenstok met houder en vlag, RVS handgrepen en een complete geluidsinstallatie inclusief speakers. En dat is slechts een klein deel van de mogelijkheden die er zijn om uw boot helemaal naar wens op te bouwen. In onze showroom in Franeker bent u van harte welkom om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Zodat wij u een gepast voorstel op maat kunnen doen toekomen.

Onze showroom

Winterstalling

Botenmarkt Friesland

Winterstalling voor uw boot

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope winterstalling voor uw tender sloep, bent u ook bij Botenmarkt Friesland aan het juiste adres. U kunt uw boot tijdens de koude maanden of in een gewenste periode waarin u de boot niet gebruikt voordelig stallen. Wij verhuren de open ruimte voor de afgesproken periode en u bent zelf te allen tijde verantwoordelijk dat de boot is afgedekt, verzekerd en dat die op het terrein wordt geplaatst. Wanneer u de tender sloep weer in gebruik wilt nemen bent u ook zelf verantwoordelijk voor het ophalen van uw boot. Wij faciliteren alleen de tijdelijke opslagplaats op ons terrein in Franeker, Friesland.

Neem contact op

Een echt familiebedrijf friesland

Botenmarkt Friesland

Een écht familiebedrijf

Botenmarkt Friesland bestaat al meer dan 25 jaar en wij hebben sinds de oprichting liefde voor de watersport. Zowel het bedrijf als de kennis is van vader op zoon overgedragen en anno 2023 kunnen wij u nog altijd van het beste advies voorzien. En de tender sloep die aan uw wensen en eisen voldoet opbouwen. Ons doel is dat u tegen de scherpste prijs in Nederland een boot vaart waar u gelukkig mee bent en waar u ook jarenlang plezier van heeft.

Neem contact op

Botenmarkt Friesland

Meer dan 25 jaar liefde voor watersport doorgegeven van vader op zoon.

25 jaar liefde voor watersport

Onze showroom Beauty

Botenmarkt Friesland

Onze showroom

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Franeker, Friesland te bezoeken. Hier vindt u een breed aanbod van de verschillende soorten tender sloepen die u bij ons kunt bestellen. Daaronder nieuwe sloepen van Sea-Finder, Beauty en Pura Vida en ook gebruikte tender sloepen die wij als nieuw opknappen en voorzien van alle luxueuze die u wenst. Wij geven u graag een rondleiding door onze showroom en de aangrenzende werkplaats waar u met eigen ogen kunt zien hoe deskundig wij te werk gaan. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om de mogelijkheden te bespreken wanneer u van plan bent om een tender sloep te kopen. Wij helpen u graag en u krijgt bij ons namelijk de persoonlijke aandacht, zodat u straks met een tender sloep naar wens gaat varen.

Onze showroom

Klantbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

Bart v Doorn
Bart v Doorn
2023-06-02
Top service, deskundig nette verkoper, komt afspraken na, gewoon top
André A. Buwalda
André A. Buwalda
2023-04-22
Dealer van oa de Beauty sloepen.
Daryl Baars
Daryl Baars
2022-12-20
Botenmarkt Friesland heeft een uitzonderlijk goede service. In lange tijd deze service niet meer ervaren bij een bedrijf. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Enkele woorden waar ik aan moet denken. Voor mij persoonlijk is het traject naar iets toe van invloed op het plezier wat ik later met iets heb. De koop van mijn prachtige tender sloep is hier zeker deel van het totale plezier. Stefan en team, hartelijk dank.
Thijs Blatter
Thijs Blatter
2022-09-16
Een No Nonsense bedrijf met prima producten en afspraken die worden nagekomen.
Klaas van 't hoff
Klaas van 't hoff
2022-07-13
Nette sloepen voor normale prijs.
Peter van Putten
Peter van Putten
2022-06-23
Hier een tweedehands boot gekocht. Service was van top kwaliteit net als de communicatie! Verder geen problemen ondervonden en nu erg tevreden met de boot. Ik zou iedereen aan raden zaken met dit bedrijf te doen!
Anneke Weening
Anneke Weening
2022-05-23
We hebben een Tender beauty 540 gekocht bij “Botenmarkt Friesland” deze is zeer goed afgeleverd, goede communicatie en prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij zijn zeer tevreden.👍