Botenmarkt Friesland - Specialist in (tender)sloepen, rubberboten, vis- en consoleboten

DEMO Sea-finder 500 + 60 pk Tohatsu

×
Ga terug naar het overzicht

DEMO Sea-finder 500 + 60 pk Tohatsu

16.995,-

Financieren

Specificaties

Lengte: 5.00
Bouwjaar: 2021
Conditie: nieuw

Omschrijving

Hierbij bieden wij onze reclame boot aan. De boot is 3 jaar oud, dit jaar heeft hij een buitenboord motor update gehad. De 60 pk motor heeft 10 vaaruren (wordt nog mee gevaren). De Sea-finder 500 in combinatie met 60 pk Tohatsu vaart super! De maximale snelheid voor deze combinatie is 50 kilometer per uur. De boot is voorzien van dubbele accu en bilgepomp met vlotter, zo hoeft u de boot niet leeg te scheppen. Rondom de kuip zit kuipverlichting dit geeft een leuk effect in het donker. Door de luxe kussenset zit u heerlijk in de boot! De boot ligt op dit moment in het water, bij serieuze interesse kan de boot getest worden.

Neem contact op Ga terug naar het overzicht

Klantbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

Bart v Doorn
Bart v Doorn
2023-06-02
Top service, deskundig nette verkoper, komt afspraken na, gewoon top
André A. Buwalda
André A. Buwalda
2023-04-22
Dealer van oa de Beauty sloepen.
Daryl Baars
Daryl Baars
2022-12-20
Botenmarkt Friesland heeft een uitzonderlijk goede service. In lange tijd deze service niet meer ervaren bij een bedrijf. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Enkele woorden waar ik aan moet denken. Voor mij persoonlijk is het traject naar iets toe van invloed op het plezier wat ik later met iets heb. De koop van mijn prachtige tender sloep is hier zeker deel van het totale plezier. Stefan en team, hartelijk dank.
Thijs Blatter
Thijs Blatter
2022-09-16
Een No Nonsense bedrijf met prima producten en afspraken die worden nagekomen.
Klaas van 't hoff
Klaas van 't hoff
2022-07-13
Nette sloepen voor normale prijs.
Peter van Putten
Peter van Putten
2022-06-23
Hier een tweedehands boot gekocht. Service was van top kwaliteit net als de communicatie! Verder geen problemen ondervonden en nu erg tevreden met de boot. Ik zou iedereen aan raden zaken met dit bedrijf te doen!
Anneke Weening
Anneke Weening
2022-05-23
We hebben een Tender beauty 540 gekocht bij “Botenmarkt Friesland” deze is zeer goed afgeleverd, goede communicatie en prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij zijn zeer tevreden.👍