Botenmarkt Friesland - Specialist in (tender)sloepen, rubberboten, vis- en consoleboten

Patent 1500 kg trailer

×
Ga terug naar het overzicht

Patent 1500 kg trailer

4.550,-

Financieren

Specificaties

Merk: Patent
Conditie: nieuw

Omschrijving

Aangeboden Patent 1500 kilo

De trailer is 3 jaar oud en is vier keer de weg op geweest. De trailer is voorzien van led verlichting die water dicht is, de lichtbak van de trailer halen is bij deze trailer dus niet nodig. De trailer heeft zelf stellende rollen waardoord je alle boten ongeacht welk onder waterschip zo de trailer op trekt. Wij hebben er twee keer een extra rollenset op gezet om zo de ondersteuning op het onderwaterschip optimaal te maken. De liersteun is makkelijk te verstellen doormiddel van twee losse bouten. Het gaat om een geremde enkel as trailer.

Neem contact op Ga terug naar het overzicht

Klantbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

Bart v Doorn
Bart v Doorn
2023-06-02
Top service, deskundig nette verkoper, komt afspraken na, gewoon top
André A. Buwalda
André A. Buwalda
2023-04-22
Dealer van oa de Beauty sloepen.
Daryl Baars
Daryl Baars
2022-12-20
Botenmarkt Friesland heeft een uitzonderlijk goede service. In lange tijd deze service niet meer ervaren bij een bedrijf. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Enkele woorden waar ik aan moet denken. Voor mij persoonlijk is het traject naar iets toe van invloed op het plezier wat ik later met iets heb. De koop van mijn prachtige tender sloep is hier zeker deel van het totale plezier. Stefan en team, hartelijk dank.
Thijs Blatter
Thijs Blatter
2022-09-16
Een No Nonsense bedrijf met prima producten en afspraken die worden nagekomen.
Klaas van 't hoff
Klaas van 't hoff
2022-07-13
Nette sloepen voor normale prijs.
Peter van Putten
Peter van Putten
2022-06-23
Hier een tweedehands boot gekocht. Service was van top kwaliteit net als de communicatie! Verder geen problemen ondervonden en nu erg tevreden met de boot. Ik zou iedereen aan raden zaken met dit bedrijf te doen!
Anneke Weening
Anneke Weening
2022-05-23
We hebben een Tender beauty 540 gekocht bij “Botenmarkt Friesland” deze is zeer goed afgeleverd, goede communicatie en prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij zijn zeer tevreden.👍