tweedehans boot specialist Friesland

Botenmarkt Friesland

Tweedehands boot van dé specialist

Botenmarkt Friesland is dé specialist in (tender)sloepen, rubberboten, vis- en consoleboten en in het repareren en herstellen van boten. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal tweedehands boten die wij inkopen, opknappen en aanpassen op basis van uw wensen. En dat alles voor de scherpste prijs. Wij hebben een passie voor de watersport en ons doel is dat iedereen kan genieten van een mooie en hoogkwalitatieve boot waar u jarenlang plezier van heeft.

Onze boten Onze boottrailers
×

Botenmarkt Friesland

Maak een keuze

Wij geven boten een tweede kans

Onze boten

Wij geven boten een tweede kans

Botenmarkt Friesland geeft boten graag een tweede kans en wij zijn dan ook gespecialiseerd in het herstellen en het repareren van boten. Wij kunnen de tweedehands boten die wij aanbieden naar uw wensen aanpassen, zodat u straks tegen een zeer scherpe prijs kunt genieten van de mooie wateren in Nederland. In onze showroom vindt u een ruim aanbod in tweedehands boten die wij in ere hebben hersteld. Wij bespreken graag uw wensen en wij kunnen u een enorme keuze aanbieden uit mooie accessoires en toebehoren die u kunt laten installeren. Voor onderhoud en reparaties aan uw boot of alleen uw buitenmotor, bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Onze boten

Op maat samenstellen

Nieuwe boot kopen

Een boot afgestemd op uw wensen

Naast een breed aanbod in tweedehands boten kunt u bij Botenmarkt Friesland ook een compleet nieuwe boot bestellen en laten samenstellen op basis van uw eisen en wensen. Zo krijgt u de boot die voor ogen heeft en waar u jarenlang plezier van heeft. Er zijn voldoende mogelijkheden om de boot gereed te maken voor uw eerste vaartocht. U kunt kiezen voor accessoires en toebehoren, zoals een anker met een lijn, bekerhouders, een luxueuze tafel en een goede verlichting in de kuip. En dat is nog maar een kleine greep uit het aanbod van mogelijkheden waarmee u de boot kunt laten opbouwen zoals u dat wilt. En dat alles voor de scherpste prijs in Nederland. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Franeker, Friesland om de boten te bekijken en om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij helpen u graag uw droom als booteigenaar te verwezenlijken.

Onze showroom

Goedkope winterstalling boot

Botenmarkt Friesland

Winterstalling voor uw boot

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope winterstalling voor uw boot, bent u ook bij Botenmarkt Friesland aan het juiste adres. U kunt uw boot tijdens de koude maanden of in een gewenste periode waarin u de boot niet gebruikt goedkoop stallen. Wij verhuren de open ruimte voor de afgesproken periode en u bent zelf te allen tijde verantwoordelijk dat de boot is afgedekt, verzekerd en dat die op het terrein wordt geplaatst. Wanneer u de boot weer in gebruik wilt nemen bent u ook zelf verantwoordelijk dat u de boot ophaalt en weer ter water laat. Wij faciliteren alleen de tijdelijke opslagplaats op ons terrein in Franeker, Friesland.

Neem contact op

Een echt familiebedrijf

Botenmarkt Friesland

Een echt familiebedrijf

Botenmarkt Friesland bestaat al meer dan 25 jaar en het bedrijf is overgedragen van vader op zoon. Wij hebben een passie voor de watersport en een zeer uitgebreide kennis waarmee wij u anno 2023 nog altijd van het beste advies kunnen voorzien. Met de grootste zorg wordt uw nieuwe boot opgebouwd en wij bieden ook een breed assortiment aan van tweedehands boten die wij in ere hebben hersteld. Ons doel is dat u tegen de meest voordelige prijs de mogelijkheid heeft om met uw eigen boot te varen.

Neem contact op

Botenmarkt Friesland

Meer dan 25 jaar liefde voor watersport doorgegeven van vader op zoon.

25 jaar liefde voor watersport

Onze showroom Beauty

Botenmarkt Friesland

Onze showroom

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Franeker, Friesland te bezoeken. Hier vindt u een breed aanbod van de verschillende soorten boten die u bij ons kunt bestellen. Daaronder nieuwe exemplaren van Sea Finder, Beauty en Puravida boten en ook gebruikte exemplaren die wij als nieuw opknappen en voorzien van alle luxueuze die u wenst. Wij geven u graag een rondleiding door onze showroom en de aangrenzende werkplaats waar u met eigen ogen kunt zien hoe vakkundig wij te werk gaan. Uiteraard is er ook alle ruimte om de mogelijkheden te bespreken wanneer u van plan bent om een boot aan te schaffen. U krijgt bij ons namelijk de persoonlijke aandacht, zodat u straks met een boot die op uw wensen en eisen is afgestemd gaat varen.

Onze showroom

Klantbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

Bart v Doorn
Bart v Doorn
2023-06-02
Top service, deskundig nette verkoper, komt afspraken na, gewoon top
André A. Buwalda
André A. Buwalda
2023-04-22
Dealer van oa de Beauty sloepen.
Daryl Baars
Daryl Baars
2022-12-20
Botenmarkt Friesland heeft een uitzonderlijk goede service. In lange tijd deze service niet meer ervaren bij een bedrijf. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Enkele woorden waar ik aan moet denken. Voor mij persoonlijk is het traject naar iets toe van invloed op het plezier wat ik later met iets heb. De koop van mijn prachtige tender sloep is hier zeker deel van het totale plezier. Stefan en team, hartelijk dank.
Thijs Blatter
Thijs Blatter
2022-09-16
Een No Nonsense bedrijf met prima producten en afspraken die worden nagekomen.
Klaas van 't hoff
Klaas van 't hoff
2022-07-13
Nette sloepen voor normale prijs.
Peter van Putten
Peter van Putten
2022-06-23
Hier een tweedehands boot gekocht. Service was van top kwaliteit net als de communicatie! Verder geen problemen ondervonden en nu erg tevreden met de boot. Ik zou iedereen aan raden zaken met dit bedrijf te doen!
Anneke Weening
Anneke Weening
2022-05-23
We hebben een Tender beauty 540 gekocht bij “Botenmarkt Friesland” deze is zeer goed afgeleverd, goede communicatie en prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij zijn zeer tevreden.👍