€ vanaf €899,-

Tohatsu motoren 4 takt van 2.5 t/m 250 pk

Kenmerken

MerkTohatsu Bouwjaar2020 Conditienieuw Prijs€ vanaf €899,-

Omschrijving

Tohatsu buitenboordmotoren zijn leverbaar van 2.5 t/m 250 pk een sterk merk waar wij achter staan door zijn zeer goede prijs kwaliteit verhouding en zijn 5 jaar garantie!

Bijna 60 jaar betrouwbaarheid

Opgericht op 20 oktober 1922, Tohatsu Corporation, destijds genaamd Takata Motor Research Institute, vervaardigde wagons.  In 1950 begon Tohatsu met de productie en verkoop van motorfietsen. In 1956 werd de eerste buitenboordmotoren geproduceerd onder de naam “OB- 2 “, een luchtgekoelde 1,5 pk buitenboordmotor. Sindsdien hebben Tohatsu buitenboordmotoren bekwaam gediend op verschillende handelsplatforms:. Commerciële visserij, vervoer over zee, recreatie en racerij. In januari 2005, opende Tohatsu een nieuwe state-of-the-art fabriek in het bergachtige gebied van centraal Japan, dat beschikt over meer dan 370.000 vierkante meter aan ruimte met een productiecapaciteit van meer dan 200.000 eenheden per jaar. De nieuwe fabriek maakt gebruik van technologisch geavanceerde machines die volledig zijn geautomatiseerd om betrouwbare buitenboordmotoren te produceren met bekroonde reputatie. Alle Tohatsu buitenboordmotoren worden geproduceerd in hun state-of-the-art fabriek in Komagane, Japan.


De Tohatsu traditie begon met het bouwen van betrouwbare motoren voor commerciële Japanse vissers. Zij hadden behoefte aan een motor die dagenlang kon draaien onder alle weersomstandigheden. Het is de veeleisende en onder zware omstandigheden op de oceaan geteste motoren die Tohatsu tot een van de meest betrouwbare producent van outboards heeft gemaakt.  Tohatsu weet dat het belangrijkste van uw outboard is: betrouwbaarheid. Of u nu gaat vissen bij zonsopgang of de zonsondergang met je familie, moet je een buitenboardmotor hebben die je iedere keer weer terug brengt. Ruim 50 jaar ervaring in de bouw van buitenboordmotoren die begon in 1956 met de Tohatsu OB-2.

Op de foto’s zijn een aantal modellen afgebeeld, uiteraard zijn er meerder modellen verkrijgbaar in meerder uitvoeringen zoals langstaart/kortstaart, elektrisch gestart, met powertrim, met knuppel of afstandsbediening.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bij Botenmarktfriesland altijd de beste prijs!

© 2013 - 2022 Botenmarktfriesland | Ontwerp & Realisatie: Studio Impact